Denize 450m mesafede 3 yatak odalı villalar + ödeme planı seçeneği
Girne'nin batı yakasında yer alan Lapta'da yapımı devam eden bu yepyeni gelişmeyi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Proje, denize sadece 450 metre mesafede, Sardunya Koyu'na ve sahil şeridi boyunca uzanan yürüyüş yoluna yakındır. Site üzerinde inşa edilecek toplam 11 adet villa yer alacak. 7 x tip A ve 4 x tip B. Her villanın dahili olarak, zemin katta açık plan bir salon ve mutfağa sahip olacak ve salonun bir teras alanına erişimi olacaktır. Ayrıca, zemin katta bir yatak odası ve bir banyo olacaktır. Birinci katta her biri en-suite banyolu 2 yatak odası olacak ve yatak odalarından 1 tanesi terasa erişebilecektir.
Sitede ayrıca toplamda 10 üniteden oluşan 2 blok şehir evi bulunacak. 4 şehir evi 125m2 iç alana sahip 2+1 ve 6 şehir evi 140m2 ile 3+1 olup daha fazla detay için bize danışabilirsiniz. Kaliteli inşa edilen proje, Akdeniz mimarisine günümüz inşaatının modern üslubu ile harmanlanmış ve aynı çatı altında toplanmıştır.
Proje, güneşlenmeye gidebileceğiniz ve Akdeniz'in muhteşem manzarasının tadını çıkaran aileniz ve arkadaşlarınızla öğle yemeği yiyebileceğiniz "Sarduna Plajı" adı verilen güzel bir plaj koyuna yakındır. Sulars ve Jessics'in yanı sıra Silver Rocks Restaurant da yakınlardadır ve çeşitli restoran ve plajların keyfini çıkarabileceğiniz Lapta şeridine arabayla sadece birkaç dakikada ulaşabilirsiniz.
• B Tipi • 152m2 kapalı alan • 50m2 teraslar • 450m2'den başlayan arsa büyüklükleri • Takas tapusu • Ödenecek KDV • Villaların tamamlanma süresi sözleşmelerin kaydından itibaren 18 ay • Ortak havuz • Veya özel havuz isteğe bağlı bir ekstradır
• 3 Yatak Odası – 1 zemin katta • 3 Banyo - Üst katta en-suite banyolu 2 yatak odası ve zemin katta bir banyo • Salon, mutfağa açık plan • Hazır mutfak dolapları • Yatak odasında gömme dolaplar • PVC / Alüminyum çift camlı pencereler • Merdiven ve Teraslar demir veya alüminyum korkuluk olacaktır. • Su yalıtımlı çatı kaplaması • 25 cm. kalınlığında dış duvar, Kavite duvar ve neme dayanıklı kurs • Su geçirmez sıva • İç Seramik Yer Karosu • 60x 60 veya laminat parke • Dış Mekan Seramik yer karosu • 60x60
•Otopark • Yerde 2 ton, üstte 0,5 ton su deposu • Su sistemi için güneş paneli • Beş yıllık yapısal garanti • 1 yıl son kullanıcı ürün garantisi • Trafo ücreti £ 3000 • Şömine 2.500 £ karşılığında ekstra eklenebilir • Özel havuz eklenebilir • 4m x 8m £30,000, 5m x 10m £35,000 & 6m x 12m £40,000 • Resimler en yakın plajdan, gerçek resimler önceki villalardan örneklerdir.
Aşama Ödeme Planı Sözleşmenin imzalandığı tarihteki satış fiyatının %30'u İskelet işinin tamamlanmasından sonra satış fiyatının %25'i Tuğla işinin tamamlanmasında satış fiyatının % 10'u Sıva işlerinin tamamlanmasında satış fiyatının % 10'u Seramik karoların tamamlanmasında satış fiyatının %10'u Pencere ve mutfak, yatak odası dolaplarının montajı tamamlandığında satış fiyatının % 10'u Anahtarların tesliminde satış fiyatının %5'i